Selasa, 26 Agustus 2014

m påstår sig vara

Sommaren 2005 närmar sig sitt slut i England och en ung man vid namn Alex Tew var på väg in i högskolan. Han tyckte att det var vansinnigt att han skulle gå till universitetet för fyra eller fem år och sedan komma ut på grund tiotusentals dollar (eller pounds så att säga). Så hade han denna fåniga lilla idé ... sätta upp en webbplats med en miljon pixlar av annonsutrymme för $ 1 per pixel, hålla alla annonser upp för alltid (eller åtminstone fem år), och använda pengarna för att betala för sin skolgång. Om han sålde alla pixel reklaminslag under loppet av de närmaste åren - då skulle han ta upp en miljon dollar.


, registrerade han milliondollarhomepage.com, fick en vän eller två för att köpa ett par hundra dollar fläckar, och larmade pressen. På något sätt - tog idén off som en löpeld. Media uttaget efter utloppet media började plocka upp historien - nästa sak du vet, han har tusentals besökare till sin webbplats varje dag ... och några hemsidor tänkte "vad sjutton" och började köpa reklamplats ... då mer besökare, mer försäljning ... och saken bara exploderade. Han drog in över $ 400.000 i hans första 7 veckor efter platsen. Låt mig säga det igen - Fyra hundra tusen dollar i elektroniska medel som överförs via PayPal, 2Checkout och gireringar.


Snabbt andra spin-off platserna började poppar upp som QuarterMillionDollarHomePage.com, QuarterMillionDollarWebPage.com, MillionPennyHomePage.com, och bokstavligen hundratals fler pixel reklam webbplatser som säljer utrymme för allt från en dollar per pixel ned till en penny per pixel och även ett par för fri. Webbplatser som RentAPatch.com har till och med börjat sälja nyckelfärdiga miljoner pixel reklam webbplatser - bara köpa hans kod för $ 90 och du är köra igång med din egen webbplats. Det finns katalog webbplatser där ute - en av de mest populära av dessa är ThePixelWars.com som har de flesta av de 400 + platser noterade och ger besökaren möjlighet att rangordna och kommenterar varje plats. Och naturligtvis finns det PixelList.com som faktiskt tar sig tid att granska flera av de bättre pixel reklam webbplatser, bloggar om den nya "industrin" och högra trevliga små artiklar som den du läser just nu.


Okej okej - , vad är poängen ???


Som en av grundarna av PixelList, mina medgrundare Merlin Holmes och jag har funderat på detta ganska lite på sistone ... Vad är meningen med alla dessa pixel reklam webbplatser? Jag menar - de är inte vacker ... men, det är lite av spänning runt dem. De är inte riktade ... men det finns massor av trafik som kommer till dem. Och de är inte särskilt dyrt att annonsera på - så kan ROI för en annonsör att vara ganska bra. Men om de inte faktiskt "GÖRA NÅGOT" - vad är poängen? Tja, här är vad vi tror att de skulle kunna "göra":


Pixel Reklam webbplatser introducera människor till webbplatser som de aldrig skulle ha hört talas om innan.


Till exempel har jag köra över en webbplats som säljer en mp3-spelare / headsetet på mp3player.net som är en allt-i-ett-enhet (de kallar det "sladdlös" - men egentligen du bara slinka ditt minne i headsetet och viola ) ... då finns oldboatpics.com med bilder av gamla båtar - jag menar, vad sjutton är poängen med det, eller hur? Jo, det hade jag lookin på bilderna i hela fem eller sex minuter. Sedan var Pzizz.com - en webbplats som påstår sig vara den "ultimata powernap lösning". Vi hittade även en sida som säljer absint - det urgamla alkohol som en del av Masters som Van Gogh, Oscar Wilde, och Toulouse-Lautrec har varit kända för embibe.


Till synes en massa random grejer, eller hur?

Tja, låter tänka på detta för en sekund ... de pixel reklam webbplatser är att locka "early adopters", eller hur? (Folk som är in i att vara den första killen på blocket för att veta om något.) Så, är det förståeligt att en del av dessa samma tidiga (vågar jag säga att de är målgruppen här?) ... En del av early adopters kan snubbla över "nästa stora grej" - åh åh - det påminner mig - det fanns en plats - jag kommer ihåg namnet inte - jag kommer ihåg att klicka på "till och med apor Fall från träd" - det var en DVD-apparat som säljs kallas "BookofCool.com" eller något liknande - och det lärde dig alla möjliga coola saker som hur man gör basket trick, skateboard tricks, biljard, osv osv osv ... visar alla coola tricks, lär dig hur man gör dem .. välja vad du vill lära dig om eller bara titta på trick - vad du vill. .. Oh ja, det är det - rätt enligt mikro annonsen Absinthe.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar